Ukoliko u domu ne postoji opcija da se ugradi pravi kamin, možda je stolni kamin dobro rješenje. Cijena je svakako prihvatljivija, a i mnogo je praktičniji, s obzirom na to da nije fiksiran na jednom mjestu.

..................................................................................








Stolni kamin kao dodatni asesoar za hladnu polovinu godine, osim što u svojim mogućnostima može da ugrije prostor, veoma je skladno dizajniran i kvalitetan.


 

Osjećaj toplog

On posjeduje njemački dizajn poznate kompanije „Carl Mertens“, a njegov dizajn je osmislio Wolf Wagner. Ljude koji rade u ovoj kompaniji smatraju šampionima dobrog ukusa, a njihov cilj je da od sirovina sa kojima rade dobiju ono najbolje. To je na stolnom kaminu Apollo potpuno primjetno. On stvara atmosferu vatre, grije i tako indirektno utječe na osjećaj toplote i ugodnog ambijenta.








Izrada i kvalitet

Kombinacija nehrđajućeg čelika, stakla, kvaliteta izrade i funkcionalnog dizajna, može da obezbijedi mnogo godina uživanja. Koristi bio-gorivo, a dimenzije su mu 35 x 28 x 12 cm.

Može se prenositi iz prostorije u prostoriju, po potrebi i želji, a treba ga svakako držati van domašaja djece. Za sve stanove u kojima se koristi centralno grijanje i nedostaje osjećaj topline plamena, Apollo stolni kamin sa svim svojim odličnim performansama može da bude kvalitetna zamjena.




Izvor fotografija

www.unicahome.com
www.fireplacemall.com