Za savršen odmor potrebno je uživanje svim čulima. Jedna od onih sofa koje pozivaju na odmor i prepuštanje ljenčarenju je sofa njemačkog proizvođača Bretza i nosi naziv Cupcake.

..................................................................................






Mjesto za sanjarenje

Inicijalna ideja dizajnerke Carolin Fieber bila je da stvori meku, nježnu i živopisnu sofu koja odgovara i poslovnim i privatnim enterijerima. Ideja je u potpunosti ostvarena, i sa zanimljivim šavovima i ogromnim jastucima kauč je idilično mjesto za odmor, s obzirom na to da se jedan njegov dio razvlači.

Šarmantna sofa je prekrivena kožom ili tkaninom – može se poručiti u zavisnosti od želje klijenta, ali njena unutrašnjost je u oba slučaja meka i udobna.





Cupcake kvalitet

Tvorac sofe -  njemačka kompanija Bretz, sa prodajnim salonima širom Evrope, ponudila je svojim korisnicima da mogu po želji sami kreirati bilo koju sofu iz njihovog asortimana, uključujući i Cupcake. Boja, materijal i detalji zavise od onih koji žele njihove modele u svom domu. Vode se kvalitetom, a sama Cupcake sofa je baš onakva na šta joj i ime aludira: meka, nježna, očaravajuća i jedinstvena.





I
zvor fotografija

www.contemporist.com