Uz elegantnu i vedru Denicom kombinaciju crvene, crne i bijele – kuhanje je zabava. Autentičnost boja, kvaliteta i dizajna rezultirala je kuhinjom koja može da zadovolji i ukuse najprobirljivijih.

..................................................................................







Ova ostrvo-kuhinja je savršen izbor za one koji uživaju u kuhanju i u funkcionalnosti kuhinjskog prostora. Izrađena je od lakiranog, ultrasjajnog medijapana i njen dizajn je izuzetno moderan i sveden.


Kuhinja visokog sjaja

Denicom kuhinja je lako uklopljiva i prilagodljiva enterijeru. Ostrvski dio može posjedovati integrisanu ploču za kuhanje, sudoper, radnu površinu, kao i površinu za ručavanje. Pruža maksimalne mogućnosti za obradu namirnica, a njen zidni dio sa frontama u tri nijanse, nasumično poredane, daje kuhinjskoj zoni poseban stilski šarm.

Lak visokog sjaja i sofisticirani materijal izrade posebno je naglašen činjenicom nepostojanja klasičnih ručki za otvaranje, već inovativnom tehnologijom magneta koji privlače i na dodir pomjeraju vrata kuhinjskih elemenata. Silikonski čepići sprečavaju jake udarce vrata te se tako održava kvalitet korištenja elemenata.

Donji elementi posjeduju funkcionalna rješenja koja optimalno koriste prostor i omogućavaju skladištenje posuđa i namirnica.

Denicom kuhinje nose etiketu verifikovanog kvaliteta, na čijem su prvom mjestu svjetski poznati proizvođači pojedinačnih kuhinjskih segmenata: Pyramis, Volpato, Rujz, Blum i Mell.



Dinamični elementi sa blistavim čeonim površinama svaku kuhinju mogu da učine prostranijom i da ambijent podignu na viši estetski nivo. Izuzetno praktična, ova kuhinja naglašava ljubav ka jednostavnom i komfornom življenju.


Gdje se može nabaviti?

Kompanija Denicom d.o.o nalazi se u Tvorničkoj ulici br. 6. na Ilidži, a sve informacije mogu se dobiti na broj telefona +387(0)33-762-335 ili putem oficijelnog sajta www.denicom.ba

Također, Denicom kuhinja se nalazi i u izložbenoj Bela Vida galeriji u Importanne Centru u ulici Zmaja od Bosne 7–7A.