Vizuelno izuzetno dopadljiva i funkcionalna – polica za knjige inspirisana je prirodom. Praktičan dizajn, a veoma dekorativna u enterijeru, ova polica može da krasi svaku prostoriju doma.

..................................................................................






 

Savremena kombinacija

Polica čiji jednostavni oblik podsjeća na granu drveta, napravljena je od Egger iverala, debljine 1,8 i 3,6 cm sa zebrastom strukturom. Izrađena je od strane Studija 8 specijalno za Bela Vida postavku „Pupoljak japanske trešnje“.

Ona je moderna, prilagodljiva dnevnoj sobi, hodniku ili dječijoj sobi. Ukombinovana sa tapetama ili zanimljivim zidnim naljepnicama (za dječiju sobu) može da stvori veoma originalnu atmosferu u ambijentu, jer je izuzetno lijepa i praktična. Ljubitelji knjige i poklonici vrhunske estetike mogu u jednom komadu namještaja spojiti dvije ljubavi.

Grana polica zidu daje uzbudljiv dekorativni izraz i bez stvaranja hladovine po prostoriji – unosi „drvo“ u dom.

Zabavna vizuelna forma u obliku grane može se nabaviti po cijeni od 420,00 KM.


Gdje se može pronaći?

Polica se može pronaći i poručiti u Bela Vida galeriji u Importanne Centru u Sarajevu, ulica Zmaja od Bosne 7-7A. Sve informacije o proizvodu mogu se dobiti putem maila This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ili na broj telefona +387 33 26 46 60.