Najlakši način da se stvori topla i ugodna atmosfera u dnevnoj ili spavaćoj sobi jeste da se na sofe, krevete ili fotelje postave jastuci različitih oblika, boja i dezena. Jastuci iz Bela Vida kolekcije „Veni, Vidi, Viking“ u jasnim, svijetlim bojama i šarmantnim printovima u svaki prostor mogu da unesu duh elegancije i stila.

..................................................................................




Kvalitetni materijali i print koji nosi poruke jednostavnog načina življenja odlikuju novu kolekciju Bela Vida jastuka. Žuti, bijeli, plavi, sivi – inspirisani su bojama i stilom Skandinavije, koja se u mjesecu maju predstavlja u Bela Vida galeriji.


Lako do osvježenja prostorije

Ukoliko je enterijeru potrebno osvježenje ili jednostavan način za malu promjenu dekora – jastuci su tu kao najlakši način za takozvani „instant makeover“. „Veni, Vidi, Viking“ kolekcija jastuka jeste kombinacija i miks detalja koji su tipični za Skandinaviju i njihov stil uređenja te su kao takvi ipak inspirisani ravnotežom po kojoj je Sjever poznat.

Mješavina tekstura i dezena čini jastuke vizuelno interesantnijim, a mek i luksuzan dodir je osjećaj koji slijedi kada se njima okružite.





Izbor printa po želji

Odlikuju se kvalitetnim punjenjem i jednostavnim održavanjem, a moguće je i eksperimentisanje bojama - Bela Vida jastuci mogu se naručiti i po želji kupca, sa posebnim printom ili kombinujući već postojeće dezene iz kolekcije. Za najbolje efekte u kombinovanju, idealne su varijante kontrastnih tonova, gdje i dizajn jastuka i dizajn sofe dolaze do punog izražaja.

Cijena po komadu za većinu jastuka iz „Veni, Vidi, Viking“ kolekcije je 30,00 KM.





Gdje se mogu nabaviti?

Jastuci se mogu nabaviti u Sarajevu, u Bela Vida galeriji – Importanne Centar, Zmaja od Bosne 7-7A.