Porodični obrt Catswall Design Co, koji se razvio iz ljubavi prema mačkama, rezultirao je fantastičnim proizvodima dizajniranim posebno za mačke.

..................................................................................







Posmatrajući svoje voljene mace, razumijevajući u potpunosti njihovu prirodu i potrebe te uzimajući u obzir činjenicu da se radi o kućnim mačkama, vlasnici Catswall Design Co dizajnirali su jedinstven modularni zid za mace.


Modularni zid prilagođen svakom prostoru

Zid za mačke je u osnovi napravljen od aluminijskih nosača koji se mogu prilagoditi svakom prostoru. Njihovo postavljanje na zid je jednostavno i ne zahtijeva nikakve posebne vještine i alate.

Postavljene lajsne prelijepljene PVC trakama od furnira u nježnim bojama, neće smetati vašem enterijeru. Naprotiv, divno će se uklopiti. Također, furnir naljepnice učinit će čišćenje lakšim.





Dodaci po želji

Rešetkasti sistem zida sa lajsnama omogućuje dodavanje različitih nastavaka, kao što su drvene kutije, ljestvice, prolazi i stepenice. Svi dodaci mogu se premještati po mreži lajsni po želji.

Lijepo izrađene kutije od drveta bora su dodatak koji čini ovaj modularni zid posebnim i savršenim mjestom za igru, penjanje i drijemanje vaših mačaka. Kutije su napravljene tako da se mogu otvarati i da unutar njih možete staviti i jastučiće za vaše mace. S prednje strane kutije imaju izrezbarene različite oblike. Maca ušuškana unutar kutije, koju možete vidjeti kroz izrezbareni oblik, izgleda fantastično!

Sa ovakvim modularnim zidom mačke mogu uživati u naprestalnoj igri, a vi u predivnom pogledu!





Ukoliko ste i vi ljubitelji životinja i želite usrećiti neku od njih, kliknite ovdje i udomite jedno od ovih stvorenja koja traže dom i ljubav.