Coincasa, svima već dobro poznat italijanski brend kada se radi o uređenju i dekoraciji enterijera, za svoje vjerne kupce priprema posebno osmomartovsko iznenađenje.

..................................................................................







 

Popusti i pokloni

Svi koji posjete prodajni salon Coincase u periodu od 5. do 8. marta bit će u prilici da pri kupovini ostvare popust od 15% na cjelokupan asortiman proizvoda.

Povodom Dana žena za sve one koji žele jedinstvenim poklonom obradovati svoju suprugu, majku i prijateljicu, Coincasa će ponuditi gotova rješenja. Za poklon sa stilom dovoljno je da se posjeti Coincasa prodajni salon i da se izabere nešto iz njihove ponude prigodnih poklona.

Svi kupci koji ostvare kupovinu u ovom periodu dobit će poklon-vaučer koji mogu iskoristiti pri svakoj narednoj kupovini.


Poseban stil i kvalitet

Tradicija, kao i moderni tokovi, utkani su u stil koji njeguje Coincasa i koji je, uz vrhunski kvalitet, čini poželjnom i prepoznatljivom na današnjem tržištu.

Šetnja kroz prodajni salon Coincase uvijek je pravi užitak, zato ne propustite posjetiti prodajni salon koji se nalazi na četvrtom spratu BBI Centra na adresi Trg djece Sarajeva br. 1. i iskoristite ovu fantastičnu ponudu.