U subotu, 28. 4. Bagno lanac salona proslavio je svoj 4. rođendan i tim povodom iznenadio goste ugostiteljskih objekata u centru Sarajeva i Banje Luke. Cijela ideja je ustvari zasnovana na poslovnoj filozofiji koju promovišu evo već četvrtu godinu: „Zastati i uživati u trenutku“.

..................................................................................




 

Bagno pokloni

Dio BAGNO harmonije, ali i neobične pažnje, BAGNO ekipa poklonila je Sarajlijama i Banjalučanima - gosti su uživali u slatkim delicijama, te su uzeli učešće i u neobičnoj nagradnoj igri. Oni sretne ruke dobili su pored kupovnih olakšica i krajnje neobične nagrade: BAGNO zlatnu ribicu ili proljetni BAGNO poklon set.





Uz BAGNO uživati u svakom danu

U BAGNO duhu posjetioci su prijatno iznenađeni, pružena im je mogućnost i da dobiju informaciju više o BAGNO lancu salona, uz poruku:
„Živimo brzim tempom, dan nam je ispunjen stresom i gužvama, zato usporite i uživajte u svakom danu. Našim idejama, inovacijama i savjetovanjem ovu poruku prenosimo i našim klijentima, pretačemo u rješenja kupatila i zajedno stvaramo prostor potpune harmonije.“

U susret proljeću i sezoni uređenja doma svakako krenite uz BAGNO potpuni servis, 3D prikaz idejnih rješenja i pratnju realizacije svakog projekta, jer misija BAGNO lanca salona je da unaprijedi kulturu uređenja interijera i pruži oazu mira i uživanja u vašem savršenom kupatilu.