Regionalni lider u proizvodnji kućanskih aparata Gorenje i ove godine je sponzor Sarajevo Film Festivala, jednog od najvećih kulturnih događaja u regiji.

.................................................................................







Kako bi svim građanima pružili priliku da uživaju u ovom periodu i budu dio SFF-a, Gorenje je s ciljem proslave Zlatnog sponzorstva ovogodišnjeg SFF-a priredilo dva zanimljiva tematska događaja u Gorenje STUDIJU u Sarajevu.

Prvi je održan u četvrtak 5.jula, dan prije zvaničnog otvorenja SFF-a, a bio je namijenjen svima koji žele s Gorenjem da proslave početak ovogodišnjeg Festivala. Uz zanimljivi cooking show Morena Debartolija i Vjekoslava Kramera Vjeke, prezentirana je nova robna marka Gorenja, Gorenje+, koja je na bh. tržište prvi put plasirana krajem maja.

Na ovom prijemu predstavljeni su Gorenje+ aparati, a demonstraciju rada ekskluzivnih aparata, uz Gorenje tim, svojim kulinarskim umijećem uveličali su Debartoli i Kramer. Debartoli, šef kuhinje je svoj dosadašnji rad na ovim ekskluzivnim aparatima nove robne marke opisao ovako:

"Gorenje+ aparati su još jedna stepenica napretka već dobro poznatog sinonima za kvalitet i vrlo je pozitivno konstantno unapređenje proizvoda, upotrebljavajući nove tehnologije kao što je  iChef+ upravljački modul, koje su kuhanje učinili zabavnijim."

Preuzeto sa: www.oslobodjenje.ba