U Gospodskoj ulici u samom centru grada Banjaluka, za 18. oktobar je najavljeno otvaranje Restorana McDonald’s, koji je još mnogo prije u najavama podijelio javnost i izazvao različite komentare, oprečna mišljenja i stavove. Između ostalog se očekuje da po ponudi i uslugama pomjeri domaće ugostiteljske standarade, te da po sadržaju i lokaciji bude još jedan centralni reper.

.........................................................................................

 

Projekat rekonstrukcije, adaptacije i dizajna prostora za prvi McDonald’s restoran u Republici Srpskoj radio je stručni tim studija ADG 2000 Banjaluka. Takođe, sve poslove na izgradnji i opremanju restorana obavljaju domaće kompanije, na šta je McDonald’s Banjaluka posebno ponosan, a u građevinske radove investirano je skoro milion KM.

Prije samog otvaranja restorana, donosimo Vam prvi pogled na njegov enterijer.

Banjalučki McDonald’s izgrađen je i u uređen po posljednjim svjetskim standardima i trendovima arhitekture i dizajna, a sve u skladu sa standardizovanim modelom McDonald’s restorana u svijetu, kao i McDonald’s ponudom. Prije svega se radi o modernom dizajnu, koji predstavlja kombinaciju modernosti aluminijuma i intenzivnih boja, s jedne, i prirodnih boja i drveta, s druge strane. Posebna pažnja posvećena je osvjetljenju koje je u potpunosti prilagođeno zahtjevima svakog kutka restorana, i u tehničkom i u estetskom smislu.

Sa 193 sjedeća mjesta na 800 kvadratnih metara, iskorištenost prostora je maksimalna i raznovrsna. Mjesta su raspoređena s ciljem savršene udobnosti i ugodnosti, te s namjerom da odgovore na potrebe svih profila gostiju i svih prilika.

Posebno skladan i topao ambijent goste McDonald’s restorana dočekaće u McCafe-u, mjestu za opuštanje i savršen užitak u velikom izboru kafa, čajeva i kolača, idealnom za ugodan razgovor s prijateljima, poslovne sastanke ili vrijeme odvojeno samo za sebe.

Restoran u Banjaluci 18. oktobra pridružit će se porodici više od 33 hiljade McDonald’s restorana u 199 zemalja.