Britanka je na rubove tuš kabine preko noći ostavila vatu natopljenu izbjeljivačem. Ujutro je cijelo to područje bilo bez imalo plijesni. Rezultate je podijelila na Facebooku, a mnogi su se oduševili.

plijesan

Britanka je u Facebook grupi 'Cleaning Tips & Tricks' otkrila kako se riješiti plijesni u tuš kabini bez prevelike muke. U grupi je prvo tražila pomoć drugih, a nakon brojnih savjeta odlučila se za savjet koji uključuje samo dva sastojka.

Savjet koji su joj mnogi predložili bio je da na kritičnim dijelovima, u njenom slučaju na rubovima tuš kabine, preko noći ostavi vatu natopljenu izbjeljivačem. To je i napravila, a ujutro je cijelo to područje bilo bez imalo plijesni.

Ženu je u potpunosti iznenadio rezultat, a pohvalila se svima u grupi kako joj je uspjelo objavivši fotografiju kao dokaz.

'Ovo je odlično. Pokušala sam stavljati izbjeljivač nekoliko puta, ali nikada ne na vati', 'Izbjeljivač je i meni pomogao, samo ga je potrebno ostaviti preko noći', neki su od komentara oduševljenih ljudi ovim rezultatom.