Podesivi stolić za dnevnu ili bilo koju drugu sobu – „Rotor“ je fleksibilan i ultra funkcionalan. Prilagođava se različitim prostorijama i izrađen je u dvije boje – tamnosmeđoj i bijeloj.

..................................................................................







Originalan dizajn

Dizajniran je od strane Luciana Bertocinia za Bellato i predstavlja originalno rješenje za različite prilike. Njegova hrastova unutrašnjost je završno obrađena laminatom u bijeloj i tamnosmeđoj boji.

Posjeduje genijalni sistem rotirajućeg tanjira te na taj način može da se prilagodi svakom enterijeru, sa mnogo oblika i veličina. Kada je potpuno zatvoren, savršen je za male prostore sa dimenzijama 63 x 63 cm, dok otvoren ima maksimalne dimenzije 105 x 105 cm sa mnogo slobodnih površina.





Njegovih pet naslaganih, zasebno rotirajućih polica omogućavaju beskonačan izbor kompozicija i formi u enterijeru. Nivoi „Rotor“ stola i sama mogućnost rotiranja za 360° savršeno su dizajnirani tako da se od običnih masivnih ploča dobio savršen oblik i inovativno rješenje. Potrebno je zaista malo dekoracije da bi prostor bio zanimljiv i dinamičan, jer uz njega to već jeste.


Izvor fotografija:

www.freshome.com