Svijetao, svjež, dinamičan i jedinstven mini kabinet jednostavno poziva na dodir. Izrađen od hrastovog drveta, ne samo da vizuelno sjajno izgleda već posjeduje i odličan, ručni kvalitet izrade.

..................................................................................





 

Visoki sjaj šarenila

Kabinet čiji naziv Edna ne govori mnogo, predstavljen je evropskoj sceni na Nedjelji dizajna u Londonu (London Design Week) u septembru 2011. godine. Međutim, ime njegovog dizajnera – Anthony Hartley govori jako puno. On je osmislio mnogobrojne dinamične, multikoloristične komade namještaja i pravo je osvježenje među novijom generacijom dizajnera.






Svaki komad proizvodi ručno, od originalnih crteža do gotovog proizvoda. Hrastovi kabinet sa laminiranim fiokama, koje su čak i u svojoj unutrašnjosti šarene, lakiran je i sprejom dodatno finaliziran – rukom dizajnera. Visoki sjaj ladica je u odličnoj kombinaciji sa metalnim nogama, a sve boje su izuzetno intenzivne i potpuno uklopljene.





Doza energije

Originalan i upadljiv dezen je idealan za enterijere kojima je potrebno osvježenje i koji su dekorisani sa jednom ili dvije nijanse. Također, za sve one koji vole šareno i vedro u enterijeru, Edna ne samo što je dovoljno praktična za sve sitnice, ona je i efektan i izuzetno šarmantan komad za dnevnu sobu, trpezariju ili hodnik.