Kućni mini kabinet izrađen od borovog drveta posjeduje jedinstvenu spoljašnjost koja podsjeća na površinu nemirnog okeana. Švedski brend „Snickeriet“ uspio je da posebnim dizajnom privuče pažnju na svoj najnoviji proizvod.

..................................................................................







Tradicionalni zanat klesanja sa nekonvencionalnom tehnikom izrade doveo je do finalnog proizvoda koji nosi naziv „Havet“ (more) kabinet.


Vrijednost ručnog rada

Obrazac i spoljašnjost ovog izuzetno dopadljivog kabineta unikatni su za svaki komad koji se poruči. Inspirisani talasima i burnim okeanom noću, dizajneri su stvorili jedinstven proizvod gdje je svaka pora ručno obrađena pomoću ugaonog brusa i na kraju ofarbana u crno. Tako je „Havet“ kabinet prilagodljiv enterijeru i izuzetno praktičan, iako jednostavnih dimenzija.









Višestruka namjena

S obzirom na kvalitet koji posjeduje i vrijeme uloženo u izradu, brend Snickeriet u zvaničnom opisu proizvoda navodi da kabinet pristaje hodnicima, dnevnim i spavaćim sobama, trpezariji, kao i kuhinjama koje su neobično stilski uređene. Njegova namjena ostaje kao izbor samom kupcu, a spoljašnjost – monolitna i vajarska, daje specifičnu notu svakom enterijeru u kojem se „Havet“ nađe.


Izvor fotografija


www.contemporist.com