Najnoviji proizvod salona namještaja Bellona je trpezarija Lexus koja predstavlja viziju savremenog luksuza i vizuelno odgovara čak i onima najprobirljivijeg ukusa.

..................................................................................








Dizajnirana u modernoj i neprolaznoj kombinaciji crno-bijelog, njeni brižljivo birani detalji i savremena forma oslikava stav o visokokvalitetnim komadima namještaja, koji, uostalom definiše i samu Bellonu.

 

Jednostavno kombinovanje

Trpezarija je potpuno nenapadna u enterijeru, veoma zahvalna za kombinovanja i odražava prirodnu težnju za mirom i redom, jer ne opterećuje prostor. Dolazi u kombinaciji sa bijelim stolom i šest stolica, čija je osnova crna, sa bijelim dijelom za naslon i sjedenje. Udobno, kvalitetno i trajno su odlike koje karakterišu Lexus trpezariju.






Njeni popratni komadi, kao što su ljupki kabinet i vitrina, daju prostoru kompletnost, a sve ostaje u jednostavnim linijama i poznatoj kontrastnoj kombinaciji.



Gdje se može kupiti?

Salon namještaja Bellona se nalazi u Sarajevu, Aleja Bosne Srebrene 123. Više informacija o proizvodima možete pronaći na sajtu www.bellona.com.tr ili dobiti na broj telefona 033/779 – 950.