Završni premaz za vanjsku i unutrašnju upotrebu – Global Satinato je idealan za sva renoviranja i restauracije namještaja, kao i za upotrebu u profesionalnom građevinarstvu.

..................................................................................







Da bi jednoličan stari namještaj dobio zasluženi sjaj i pravo mjesto u domu, ne treba mnogo truda.

 

U sjajnoj i polusjajnoj varijanti

Ovaj sintetski emajl je pogodan, kako za unutrašnje, tako i za vanjske radove. Satenski sjaj tretirane površine je rezultat izvrsnih hemijskih i fizičkih osobina profesionalnog završnog premaza koji vam predstavljamo.

Njegova velika prednost je ta što osobine samog proizvoda omogućavaju izuzetno lako nanošenje, pokreti četkom su olakšani, a premaz odlično prianja po cijeloj površini. Dobija se na uštedi vremena, a krajnji rezultat je sklad nijansi i sjajni ili polusjajni završni izgled.

Namještaj nakon tretiranja Global Satinatom je poptuno osvježen, spreman za trajno korištenje i estetski potpuno unaprijeđen. Uz njega je lako izraziti svoju kreativnost i oživjeti omiljeni komad.







Na kojim segmentima ga koristiti?

Naneseni sloj omogućava efektivnu zaštitnu barijeru od vanjskih utjecaja. Vrlo je pogodan za vanjski namještaj ugostiteljskih objekata i hotelskih kompleksa u turističkim zonama (more i planine) gdje su drveni i metalni komadi posebno izloženi vremenskim utjecajima.

Pored vanjskih utjecaja, idealan je i za sav stari namještaj koji se želi restaurirati, za unutrašnje površine kojima želimo vratiti sjajan izgled. Održivost i autentičnost su samo neki od kvaliteta Satinata.



Dostupne nijanse i kvalitet proizvoda

Global Satinato je dostupan u različitim nijansama – po ton karti, a također se može nijansirati po želji pomoću San Marco kompjuterskog sistema za nijansiranje – Marcromie.

San Marco proizvodi su lako dostupni, kako za DIY („sam svoj majstor”) tako i za profesionalce i to je najvažnija nit koja ih povezuje. Proizvodi su lako primjenjivi u bilo kojem sjaju, teksturi, boji u enterijeru ili eksterijeru. Već više od pola vijeka San Marco proizvodi se nalaze na tržištu i svakodnevno unapređuju kvalitet i paletu proizvoda. Koriste se i na području restauracije i konzervacije umjetničkih i arhitektonskih zdanja, što samo potvrđuje njihov kvalitet.









Gdje se može kupiti?

GLOBAL SATINATO, kao i svi ostali proizvodi mogu se kupiti u ”Dugatehna” trgovini, kao i u bolje opremljenim trgovinama boja i lakova širom BiH.

Za više informacija o proizvodima i prodajnim mjestima, kao i za sve stručne savjete, informišite se na sajtu www.dugatehna.ba ili pozovite +387(0)36/640 - 006