Kompanija JYSK proširuje svoj asortiman proizvoda od Wellpur pjene koja pomaže u ublažavanju napetosti u mišićima, oblikujući se tako da pruža izvrstan oslonac tijelu i stoga omogućava dobar noćni san. Dostupni su samo odabrani modeli Wellpur jastuka i madraca.

..................................................................................






 

Performanse proizvoda

Ne postoji bolji komad namještaja ili detalja u stanu od onoga koji savršeno prija, kako tijelu, tako i oku, u vizuelnom smislu. Wellpur proizvodi objedinjuju obje ove funkcije i više od toga. Oni omogućavaju optimalan ergonomski položaj tijela tijekom cijele noći, a pjena se oblikuje tako da pruža izvanredan oslonac i udobnost svakom korisniku i individualnom načinu spavanja. Na taj je način osiguran kvalitetan san, pa se nakon korištenja Wellpur proizvoda ujutro budite svježi i odmorni.





Proizvodi s jezgrom od Wellpur memorijske pjene imaju sposobnost brzog vraćanja u izvorni oblik. Stanična struktura ove vrste pjene je osjetljiva na temperaturne promjene, zbog čega efikasno odvodi svu suvišnu toplinu, a tijelu pruža dobar oslonac. Pritisak koji tijelo stvara biva raspoređen na veću površinu, što omogućava da se krv u tijelu kreće nesmetano, čime se umanjuje napetost mišića. Na taj način tijelo automatski dobiva potrebno olakšanje i optimalan oslonac za prirodan položaj pri spavanju.


JYSK kao jedini distributer

JYSK je jedini distributer Wellpur proizvoda i selekcjom su izabrani samo najkvalitetniji jastuci i madraci kao dio JYSK-ovog asortimana. Wellpur proizvodi su dio asortimana u koji  JYSK planira da ulaže i u budućnosti, a u postojeći asortiman dodat će se i neki novi proizvodi. Wellpur proizvodi su posebno pogodni za osobe s raznim alergijama, budući da kućne grinje ne mogu preživjeti unutar pjene. Obogatit će vaš dom i spavanje.





Gdje se mogu nabaviti?

Wellpur proizvodi se mogu nabaviti u JYSK prodajnim centrima, a za sve potrebne informacije posjetite njihovu web stranicu.