Za oplemenjivanje životnog prostora, pored raskošnih materijala, veoma bitnu ulogu igraju i boje zidova, odnosno tapete. Dizajn tapeta koji bi se mogao označiti kao futuristički sa neobičnim igrama linija i svjetlosti, moderna je vizija doma današnjice.

..................................................................................






Da bi se lični prostor uredio na način koji pojedincu najviše odgovara, potrebni su mnogi uzorci i širok spektar ponude svakog pojedinačnog elementa. Upravo je takva ponuda kompanije Scorpio, a u kategoriji tapeta na naše tržište stigla je i kolekcija Motion.



Ekspresija dobrog ukusa

Kolorit Motion kolekcije sveden je na zagasite nijanse koje osciliraju između bijele, srebrne, sive i crne. Dodatkom metalnog pigmenta ova tapeta je dobila blagi sjaj, kojim je i definisan njen završni izgled.

Pri samom pogledu na tapetu ukombinovanu sa ostatkom enterijera, dobija se osjećaj hipnotičke moći. Teško je povući granicu između dizajna koji podsjeća na lomljeni kamen i fuziju 3D forme i futurizma. Upravo ovakvom provokativnom kombinacijom, holandska kompanija BN Internation je i nastupila na tržištu, želeći da prostori uljepšani Motion (pokret) tapetom budu originalni, upadljivi i modernistički.



U pokretu

Ovakav nekonvencionalan dizajn i trendi kreacija odgovaraju svakom enterijeru koji je baziran na modernim detaljima, kao i onima koji žele da eksperimentišu i da na najjednostavniji način isprobaju različite efekte u ličnom domu. Sa tapetama, to je zaista jednostavno. Jedna rolna tapete iz ove kolekcije može se nabaviti po cijeni od 75 KM.

Sa njom je moguće naglasiti samo jednu stranu zida ili njegov poseban segment i time unijeti snažne promjene u ambijent. Tapete će hipnotizirati pogled i stvoriti jednu elegantniju atmosferu.


Gdje se može nabaviti?

Kompanija Scorpio se nalazi u Banjaluci u ulici Braće Mažar bb, a u njihovom prodajnom centru pored tapeta može se nabaviti i sav dekorativni materijal, karniše i pozamanterija. Za sve detaljnije informacije posjetite www.scorpio-dekori.com ili pozovite broj telefona +387(0)51 21 27 22.