Stol koji je uz pomoć transparentnosti stakla i metalnih nogara upakovan u vizuelno krhku eleganciju predstavlja trend koji ne zastarjeva.

.................................................................................









Staklo je arhitektama i dizajnerima već dugo omiljeni materijal. Svi spektakularni projekti su nezamislivi bez staklenih površina. Takva je situacija i sa staklenim stolom preduzeća Kristal iz Viteza. Primjena stakla u modernom enterijeru postala je imperativ, te je u ovom slučaju njegova specifična obrada dovela do elegantnog komada namještaja, lako uklopljivog u svaki enterijer.

Njegova struktura i poboljšana sigurnosna svojstva dovela su do toga da je stol veoma teško lomljiv. Zanimljive i nesvakidašnje površine, gornja ploča stola ima dizajn koji podsjeća na polomljene i sastavljene komade stakla. Njegov donji nivo posjeduje jednostavno obrađeno staklo, nježnih fazetiranih rubova, koje može da posluži kao dio za odlaganje sitnica ili da ima jednostavnu dekorativnu funkciju.









 

Gdje se može kupiti?

Kompanija Kristal iz Viteza kao specijalizovano staklarsko preduzeće nudi najkvalitetnije proizvode izrađene od stakla, kao i kombinacija stakla sa drugim materijalima. Sve informacije o proizvodima mogu se pronaći na oficijelnoj internet stranici www.kristal.ba ili putem broja telefona +387(0)30-717-733.