Šta čini dobar jorgan – dobrim? U slučaju kada su repromaterijali pažljivo birani i kada je postignut efektan krajnji izgled, onda govorimo o jorganu koji je savršen za spavaću sobu i miran san. Novi Bamboo jorgan posjeduje sve ove karakteristike i dostupan je na domaćem tržištu.

..................................................................................



 

Prijatelj kože i mirnog sna

Novi proizvod poznate slovenačke kompanije ODEJA – jorgan Bamboo omogućava ugodno i udobno spavanje. Tkanina je mješavina najkvalitetnijih pamučnih i bambusovih vlakana, a njena mekoća je najbolji prijatelj za kožu i opuštanje u toku sna.


Prirodna bambusova vlakna imaju antibakterijska svojstva, antistatična su i izuzetno hidrofilna, te istovremeno nude tkanini vrhunski sjaj i već pomenutu mekoću. Lice jorgana proštepano je zanimljivim polukružnim oblicima i može da kreira potpuno novi, raskošniji izgled spavaće sobe. Jorgan je ispunjen punilom od pamuka, a održavanje je izuzetno jednostavno i pere se u standardnim mašinama za veš na prilagođenim temeperaturama.

Sva termička svojstva jorgana i njegova lakoća održavanja omogućavaju da se on upotrebljava tokom većeg dijela godine. Savršen je izbor za sve one koji vode računa o kvalitetu svog sna, kao i o estetskom utisku svog kreveta i spavaće sobe.


Dimenzije, cijena i prodajna mjesta

Jorgan Bamboo se može nabaviti u nekoliko različitih dimenzija i tako prilagoditi svakom krevetu: 200x140cm, 200x200cm, 200x260cm, 220x140cm, 220x200cm. Njegova cijena je 127,17 KM, a u toku je akcija i popust od 20% na standardnu cijenu proizvoda.

Kompletan asortiman može se pronaći na sajtu kompanije ODEJA www.odeja.si, a informacije se mogu dobiti u prodajnom centru, ulica  Aleja Bosne srebrene 16 u Sarajevu, putem maila This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ili na broj telefona 033/831-487.