U posjeti zavidovićkom preduzeću "Krivaja" krajem aprila boravila je delegacija najpoznatijeg francuskog proizvođača namještaja "Parisot Mevbles". Posjeta strateškog francuskog partnera ocijenjena je kao vrlo uspješna.

..................................................................................







Žoel Posez (Joel), komercijalni direktor, i Loran Teron (Laurence Theron), tehnički direktor francuskog giganta, u BiH su došli kako bi sa zavidovićkim preduzećem sklopili ugovor o isporuci namještaja, vrijedan 12 miliona eura.

- U posjetu smo stigli kako bismo obavili kontrolu proizvoda koji čekaju spremni. Naišli smo na ozbiljnost i profesionalnost i prezadovoljni smo asortimanom i kvalitetom koji nam je ponuđen. Realizirano je sve što je ranije dogovoreno, tako da je buduća saradnja neupitna - kazao je Posez.

Posjeta strateškog francuskog partnera, prema riječima direktora "Krivaje" Suada Džinde, ocijenjena je kao vrlo uspješna.

- U narednom periodu možemo planirati isporuku veće količine stolica, za koje je pokazan interes. Razgovarali smo i o drugim vrstama robe, kao što je latofleks. Vjerujem da ćemo do septembra ispuniti sve zahtjeve francuskog kupca kako bismo osigurali vrlo važan godišnji ugovor, u ovom trenutku možda i ključni za "Krivaju" - kazao je Džindo.


Izvor

www.dnevniavaz.ba