Sekretar - stol klasičnih linija, pažljivo oblikovanih i osvježenih modernom notom, predstavlja sjajno rješenje za manje enterijere kojima je potrebna ušteda prostora ili one koji cijene kvalitetan dizajn.

..................................................................................







 

Retro spoljašnjost

Veoma upadljiv izraz savremenog načina življenja koji je prikazan kroz multifunkcionalni proizvod kompanije Müller oslikava se i u svim ostalim proizvodima ove prestižne firme. Dizajn koji u osnovi nosi klasiku, ali koji je nastao iz strasti kombinovanja sa modernom jednostavnošću – završava se u retro spoljašnjosti, kao finalnom izgledu.





Sekretar ima neobično ”snažan” dizajn, rađen sa posebnom pažnjom, visokog je sjaja i izdržljive površine. Posjeduje klizna vrata, a u fiokama se nalaze fleksibilne pregrade koje su nastale kao želja pametnog skladištenja i odlaganja kancelarijskog pribora.


Detalji izrade

Spoljašnji izgled sekretara, koji je za Müller dizajnirao Lippert Studio, je polumat, dok su mu noge lakirane crnom nijansom sa posebnim dodatkom kao zaštitom protiv habanja i ogrebotina. Radna površina ili dio za pisanje izrađen je od crnog linoleuma.





Hidraulika koja omogućava lako i tiho otvaranje i zatvaranje poklopca, ispunjena je specijalnim gasom. U unutrašnjosti, elastične trake i žlijeb omogućavaju da sve besprijekorno funkcioniše. Ono što je još posebno sa ovim radnim stolom jesu integrisane električne instalacije i LED svjetla, koja omogućavaju lakši i kvalitetniji rad.

Sve ove činjenice idu u korist priči sa početka, da je za kreativan rad i život potrebna kvalitetna ideja i puno pažnje poklonjene dizajnu.