Domavijin američki klizni plakar je komad namještaja koji štedi prostor i daje mu dozu stila i elegancije.

..................................................................................







 

Materijal i izrada

Jedan od najkvalitetnijih u Domavija asortimanu, ovaj crni klizni plakar svojim frontom reflektuje svjetlost i daje prostoriji moderan izgled. Front je izrađen od kaljenog stakla sa jednostavnim floralnim dezenom, a također je moguće izabrati isti ormar koji ima iveral u boji, kao zamjenu za tamno staklo.

Inox ili aluminijski okovi doprinose nesmetanom kliznom potezu iz strane u stranu i odlično se uklapaju u dizajn frontalnog dijela.


Plakar ili nešto više?

Poznata je funkcionalnost američkih ugradnih plakara, a sa unapređenjem dizajna u samoj izradi, ovi komadi u kombinaciji sa ostatkom enterijera su i multifunkcionalni.

Pored spavaćih soba i hodnika, mogu da se ugrade čak i u dnevni boravak i da svojim dizajnom predstavljaju harmoničnu i uklopljenu cjelinu. To je veliki plus ukoliko ste ljubitelj boja ili različitih motiva, a ne samo klasičnih boja drveta. Također, najbolja su rješenja za domove u kojima se želi uštedjeti ili racionalizovati prostor.


Gdje kupiti proizvod?

Ugradni klizni plakar, kao i ostali asortiman namještaja Domavije, može se pronaći u dva prodajna salona: Stup - Bačići bb, Sarajevo i Ilidža, Blažujski drum bb. Sve ostale informacije o proizvodima su dostupne preko sajta Domavije: www.domavija.ba i na brojeve telefona 033/ 769-930 i 033/764-915.