Za sve hladne dane koji su tu, predstavljamo i preporučujemo Dormeo Verde pokrivač - odličan izbor za sve one koji vole prirodno.

..................................................................................






 

Sve prednosti Dormeo Verdea

Izrađen je od specijalnih TENCEL® vlakana i pamučne presvlake koji garantuju izuzetnu udobnost i osvježavajući san, pogotovo za one koji pate od alergija.

Vlakna imaju izuzetnu sposobnost upijanja vlage, a pokrivač se može prati na višim temperaturama. Često se dešava da suvišna vlaga ometa ciklus sna, pa spavanje ispod pokrivača koji stalno uklanja vlagu olakšava ovaj problem i stvara suho okruženje za san.


Prilagodljiva boja

Tijelo može da dobije dubok i čvrst san koji mu je potreban, a enterijer spavaće sobe dobija dekorativan i lijep komad, lako uklopljiv i lagan za održavanje. Njegova svijetlokrem nijansa odgovara mnogim ambijentima, a njegove prednosti kao što su mekoća, mogućnost mašinskog pranja i antialergenski sistem vlakana su faktor više za odabir Verdea.






Gdje se može kupiti?

Pokrivač Verde, kao i sav ostali asortiman proizvoda “Dormea”, može se pronaći u svim “Dormeo” prodavnicama širom BiH, poručiti preko broja telefona 033/721-035 ili kupiti preko interneta posjetom na sajt: www.dormeo.ba