Furnirana sobna vrata Doorman krasi italijanski dizajn, a zadovoljavaju visoke standarde kvaliteta, kako na međunarodnom tako i na domaćem tržištu. Izuzetno elegantna i upečatljiva, predstavljamo vam samo jedna od širokog asortimana koji Doorman nudi u našem regionu.

..................................................................................

 

 

 

Izrada i kvalitet

Ova furnirana hrastova vrata zadovoljavaju i estetske i funkcionalne kriterije. Štok je izrađen od laminiranog drveta četinara, furniran prirodnim hrastovim furnirom.

Krilo vrata ima ram od drveta četinara (jelovina, bor ili smrča) i ispunu od kartonskog saća ili zvukoizolacione iverice (estrudirane iverice). U ramu se nalazi ojačanje za šarke i bravu. Krilo je obloženo medijapanom koji je furniran hrastovim furnirom.

U proizvodnji vrata koriste se najkvalitetniji materijali i okovi poznatih svjetskih proizvođača (Haffele, AGB, itd). Velika prednost je što se ovaj, kao i svi drugi modeli mogu nabaviti u boji koja vama odgovara, potpuno besplatno. Na taj način možete lako svom enterijeru prilagoditi i boju vrata ili za dinamičan izgled odabrati neku zanimljivu kontrastnu nijansu.

Ravne i čiste linije

Sva vrata rade se po mjeri, te ih je u tom smislu veoma lako uklopiti u lični prostor.

Ona odišu modernizmom, a ovisno od boje ili pak izborom nekih drugih modela iz ponude, mogu se prilagoditi i nešto tradicionalnijem stilu. Ravne i čiste linije u kombinaciji sa četiri aluminijske lajsne naglašavaju eleganciju i čine da vrata ne postanu samo prelaz iz prostorije u prostoriju, već kompaktan detalj ukupnog ambijenta.

Gdje ih nabaviti?

Vrata, kao i veliki asortiman ostalih proizvoda (laminati, parket, prozori, kuhinje...) mogu se nabaviti u prodajnom centru kompanije Doors&Floors d.o.o u Vogošći, na adresi D. Hotonj bb. Također, posjetite njihovu oficijelnu web stranicu gdje možete pronaći sve informacije i postaviti upit – www.doorsfloors.ba ili pozovite broj telefona +387/(0)33-426-555.