Prijatna na dodir i pogled, linija Gessi – Goccia je rješenje inovativnog italijanskog dizajna i stvara oazu mira i opuštanja u svakom kupatilu.

..................................................................................




 

 

Moderna i jednostavna, a opet inspirativna, ova kolekcija za kupatilo je nova na tržištu i predstavlja genijalan spoj prirodnog i potreba današnjice.

Jedinstvena forma

Revolucionarna kolekcija inovativnog dizajna je ono što karakteriše liniju Gessi – Gocca. Inspirisana prirodnim padom vode i stvaranjem kapljice, njena fluidna forma je bez presedana izum koji je jedinstven u svijetu. Od slavina, baterija, preko cjelokupnog asesoara do sanitarija: bidea, umivaonika i WC šolje – dizajn je ispoštovan u svakom segmentu. Nježna kapljica je postavljena u čvrst oblik i materijal, metal u baterijama i keramiku u sanitarijama.





Funkcija i nova filozofija dizajna

Materija, oblik i funkcije u Gessi liniji - Gocca dolaze kao cjelina, integrišu se međusobno i svaka varijanta modela, od izbora materijala do završne obrade izgleda savršeno. Elegantni detalji čine svako kupatilo luksuznim i šarmantnim, a keramičke sanitarije i slavine u ovom dijelu životnog prostora djeluju lično i opuštajuće. Upravo je to ono što su dizajneri željeli da postignu izborom ovakvog dizajna.





Ovaj model, kao i svi Gessi modeli, je ekološki i ekonomičan te omogućava uštedu vode do 50%. Intimniji nivo luksuza i savršeno prilagođena funkcija koju obavlja, dopunjena je povišenom ekološkom svijesti o dragocjenoj vrijednosti vode i svake kapljice.

Kolekcija Gocca je oličenje potpuno novog koncepta proizvoda, funkcionalne i estetske vrijednosti sa kojima se otvaraju nova i genijalna rješenja stanovanja. Ona također iskazuje novo slavljenje ličnog prostora i novi vid poštovanja planete i njenih resursa.


Gdje se može nabaviti?

Gessi linija – Goccia, kao i ostali širok asortiman sanitarija, keramike i asesoara za kupatilo može se nabaviti u Bagno izložbenim salonima. Za više informacija posjetite www.bagno.ba